NAU – Netværket af Ungdomsråd

NAU er paraplyorganisationen for ungdomsråd og -huse i hele Danmark.

Aktivitetsdokumentation

NAU indsamler løbende en oversigt over, alle de aktiviteter og arrangementer, ungdomsrådene og -husene afholder. Det gør vi dels for at holde overblik over alle de fede ting, der sker rundt omkring i landet, og dels som grundlag for vores ansøgning om tipsmidler hos Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF)

Hvorfor er det så vigtigt?

NAU er medlem af DUF, der støtter ungdomsformål i Danmark. DUF udlodder overskuddet fra lottospil og væddeløb hos Danske Spil til en masse forskellige landsdækkende ungdomsorganisationer i Danmark. NAU modtager herigennem et økonomisk tilskud til driften af organisationen. NAU’s økonomi er meget afhængig af tilskuddet fra DUF, da det udgør omkring 75% af NAU’s samlede årlige indtægter.

Men hvor kommer ungdomsrådene ind i billedet?

Driftstilskuddet fra DUF gives til NAU på baggrund af en vurdering af organisationen, bl.a. vores medlemsantal og vores medlemmers aktiviteter. Det betyder, at vi i NAU er forpligtet til at kunne dokumentere en række forhold omkring de medlemmer vi søger tilskud på baggrund af.

I NAU betegner begrebet “medlem” alle de ungdomsråd og -huse, der er med i NAU. Derfor er vi nødt til at have så mange oplysninger om de enkelte ungdomsråd og -huses organisering og aktiviteter som muligt.

Hver gang du indrapporterer en aktivitet fra dit ungdomsråd eller -hus hjælper du altså ikke bare NAU med at have overblik over medlemmernes aktiviteter, du er med til at sikre organisationens levegrundlag.

Hvordan indsender jeg aktivitetsdokumentation?

Du kan indrapportere en aktivitet for dit ungdomsråd eller -hus i formularen på denne side eller ved at klikke på linket her.

Har du spørgsmål eller kommentarer omkring aktivitetsdokumentation er du velkommen til at kontakte os. Så gør vi vores bedste for at hjælpe dig på vej.

Rul til toppen

Velkommen til NAU's hjemmeside!

Som du måske vil opdage, roder det lidt herinde, og enkelte oplysninger vil være forældede.
Vi glæder os til, at du kan besøge en ny hjemmeside snarest muligt.
Husk du altid kan få fat i NAU på info@nau.dk