Med projektet Laboratorie for Demokrati faciliterede NAU i efteråret 2021 lokale møder mellem unge, kommunalpolitikere, førstegangsvælgere og andre aktører. Gennem projektet uddannede og engagerede vi unge i lokalsamfundet og -demokratiet til at gøre det samme for andre.

Projektets mål var at uddanne unge demokratiambassadører, der kunne afholde lokale aktiviteter og initiativer op til kommunal- og regionsrådsvalget i 2021. Det samlende fokus for disse aktiviteter var, at de skulle hjælpe til at give unge blod på tanden for at engagere sig i demokratiet og deres lokalsamfund.

Laboratorie for Demokrati er en platform, hvor unge får muligheden får at slippe deres idéer løs og lave et fedt event for at engagere endnu flere unge.

-

De unge demokratiambassadører -altså de unge, der deltog i projektet- blev sendt på tre uddannelsesweekender for at blive klædt på til projektskabelse. Her skulle de arbejde med at planlægge deres egne initiativer, der skulle afholdes op til kommunalvalget i november.

Se nogle af de forskellige initiativer her –>