DUF's Lokalforeningspulje

Sidder du i et ungdomsråd, der godt kunne tænke sig at holde et fedt arrangement eller få noget fedt udstyr til jeres møder? Er I medlem af NAU? Så giver Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) jer muligheden, for at søge penge gennem Lokalforeningspuljen!

Lokalforeningspuljen er lavet med det formål at støtte de lokale organisationer i deres arbejde, og derfor synes vi i NAU, at I skal udnytte muligheden, og finde ud af om der er noget i mangler til jeres møder, eller om der er et arrangement som i gerne vil holde, men som I ikke har midlerne til at finansiere.

Det er muligt at søge pengene til aktiviteter og projekter, anskaffelse af faciliteter og materialer, og styrkelse af jeres formålsbestemte frivillige arbejde for de andre unge i kommunen. Hvert ungdomsråd kan søge op til 50.000 kr. såfremt det kan forsvares hvad pengene skal bruges til.

Vi har udviklet en digital værktøjskasse, som I kan bruge i forbindelse med jeres ansøgning om midler fra DUFs Lokalforeningspulje. Værktøjskassen giver jer ideer til forskellige arrangementer, som I kan afholde. 

Læs mere om lokalforeningspuljen og søg om penge fra den her.

Har I flere spørgsmål eller ønsker I hjælp til at søge penge fra puljen er I mere end velkomne til at kontakte os på info@nau.dk.