DUF's Lokalforeningspulje

Sidder du i et ungdomsråd der godt kunne tænke sig at holde et fedt arrangement eller få noget fedt udstyr til jeres møder? Er I medlem af NAU? Så giver Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) jer muligheden for at søge penge gennem Lokalforeningspuljen!

Lokalforeningspuljen er lavet med det formål at støtte de lokale organisationer i deres arbejde, og derfor synes vi i NAU, at I skal udnytte muligheden, og finde ud af om der er noget i mangler til jeres møder, eller om der er et arrangement som i gerne vil holde, men som I ikke har midlerne til at finansiere.

Det er muligt at søge pengene til aktiviteter og projekter, anskaffelse af faciliteter og materialer, og styrkelse af jeres formålsbestemte frivillige arbejde for de andre elever på skolen. Hvert elevråd kan søge op til 50.000 kr. såfremt det kan forsvares hvad pengene skal bruges til.

Projektmappe

Som en del af vores medlemsservice, har vi udviklet en digital projektmappe, som I kan bruge i forbindelse med jeres ansøgning om midler fra DUFs Lokalforeningspulje. Projektmappen giver dig og dit elevråd et konkret indblik i arbejdet med at søge penge fra puljen. Derudover indeholder den gode tips og tricks til at brainstorme og komme med gode idéer til projekter, jeres elevråd kan søge penge til, ligesom mappen også indeholder et idékatalog med forslag til projekter, I kan gennemføre. Du kan downloade og se projektmappen her. (fil kommer snart)

Læs mere om lokalforeningspuljen og søg om penge fra den her.

Har dit elevråd flere spørgsmål eller ønsker i hjælp til at søge penge fra puljen er i mere end velkomne til at kontakte vores elevrådskonsulent Svea på elevraad@handelselever.dk