NAU – Netværket af Ungdomsråd

NAU er paraplyorganisationen for ungdomsråd og -huse i hele Danmark.

NAU-portræt: Projektmedarbejder

Mit navn er Maya Husted Davidsen. Jeg er 22 år, oprindeligt fra Ebeltoft og studerer til dagligt erhvervsøkonomi og projektledelse på CBS.

Jeg er vild med ungekultur, ungeprojekter og ungepolitik. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at arbejde i NAU og være tilknyttet projektet Madfællesskaberne.

Min rygsæk er fuld af hands-on-erfaring og indsigt fra ungdomsrådsverdenen. I min gymnasietid var jeg formand for Ungekulturhuset Rampen og brugte størstedelen af min tid i den gamle fabrik i Ebeltoft, hvor jeg sammen med ti andre unge kæmpede for at skabe et nice ungemiljø, mere sammenhold og aktivitet på Djursland. Vi udviklede en ungestyret café, koncertsted, øvelokale, skatemiljø, en stor festival samt et hav af events. Samtidig var vi aktive i NAU og nød at udvikle idéer, blive inspireret og møde andre ungeråd fra Danmark.

Jeg er blevet ansat som projektmedarbejder i NAU og er en del af projektet Madfællesskaberne. Jeg glæder mig til at samarbejde med og rekruttere seje unge til projektet, så der kan skabes endnu flere mad-arrangementer, fællesspisninger og events, der samler unge omkring mad. Derudover bliver det spændende og fedt igen at blive en del af det fantastiske NAU-univers.

NAU-portræt: Projektmedarbejder
Rul til toppen