NAU – Netværket af Ungdomsråd

NAU er paraplyorganisationen for ungdomsråd og -huse i hele Danmark.

Workshops: Fra idé til handling

I 2017 har vi i Netværket af Ungdomsråd prioriteret at få videreudviklet og fornyet vores workshops, så vi kan hjælpe jer med at få ført jeres ungdomsrådsarbejde ud i livet. Så mangler jeres ungdomsråd et oplæg i,

  • Sociale Medier
  • Rekruttering
  • Storytelling
  • Projektudvikling og planlægning
  • Hvordan man starter et ungdomsråd?
  • Hvordan man charmerer sin byrådspolitiker?

…Så kan vi nu tilbyde jer workshops specielt rettet mod jeres ungdomsrådsarbejde.

Har jeres ungdomsråd svært ved at komme fra idé til handling?

NAU har bl.a. udviklet en workshop med overskriften ”Projekt-idé og planlægning”, som vi udbyder til både medlemmer og ikke medlemmer. Vi lærer jer, hvordan I finder på de seje projekter, så I kan lave fede aktiviteter for de unge i jeres kommune, og dernæst hvordan I fører projekterne ud i livet – så de ikke ender med at blive gode intentioner i en støvet skuffe.

Hvad får man ud af en NAU workshop?

Vi tilpasser altid tiden, så den passer til jeres program og ønsker. Målet er, at I får værktøjer til, hvordan I kan gøre jeres ungdomsrådsarbejde federe og sjovere – uden at det koster jer en bondegård. Ovenstående workshops koster derfor ikke mere end 1500 kroner for den første time for medlemmer. Efterfølgende koster én time 300 kroner.

I NAU sigter vi efter at hjælpe og understøtte vores medlemmer bedst muligt. Så tænker I, at der mangler en workshop på listen, må I endelig skrive til os. Vi udvikler også gerne workshops under andre temaer, der er helt skræddersyede til jer.

For at bestille en workshop eller høre mere kan I kontakte vores sekretariatsleder, Mie Hovmark på 20 97 95 08 eller på mie@nau.dk.

Workshops: Fra idé til handling
Rul til toppen