Categories

For medlemmer

Workshops

Vi tilbyder forskellige workshops, der indeholder håndgribelige og brugbare værktøjer, som I kan bruge i ungdomsrådsarbejdet. Hvis I er medlemmer, er vores workshops selvfølgelig gratis for jer.

Send os en mail på info@nau.dk, hvis I er interesserde i, at vi kommer forbi og holder en workshop.


Udgivelser

Har I brug for inspiration til jeres næste fede event? Skal I til at udvikle ungepolitik? Eller skal I kickstarte jeres ungdomsråd? Her kan I finde viden, inspiration og gode eksempler fra andre ungdomsråd, der har arbejdet med det samme, som I er på vej til at kaste jer over.  


Rådgivning

Har I planer om at oprette et ungdomsråd eller et andet lokalt projekt for unge? Så kontakt Netværket af Ungdomsråd, vi kan helt sikkert hjælpe jer på vej! 

NAU består både af bestyrelsesmedlemmer og sekretariatsansatte. Alle bestyrelsesmedlemmer har tilknytning til et ungdomsråd eller -hus og arbejder frivilligt i organisationen. Du kan finde kontaktinformation på alle vores bestyrelsesmedlemmer og sekretariatsansatte her. 

Du er også altid velkommen til at skrive til os på info@nau.dk


Fonde

Vil I gerne holde et fedt event, men mangler pengene til at gøre det 

Sidder du i et ungdomsråd, der gerne vil holde et fedt arrangement eller få noget fedt udstyr til jeres møder? Er I medlem af NAU? Så giver Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) jer muligheden, for at søge penge gennem Lokalforeningspuljen! 

Lokalforeningspuljen er lavet med det formål at støtte de lokale organisationer i deres arbejde, og derfor synes vi i NAU, at I skal udnytte muligheden, og finde ud af om der er noget i mangler til jeres møder, eller om der er et arrangement som i gerne vil holde, men som I ikke har midlerne til at finansiere. 

Det er muligt at søge pengene til aktiviteter og projekter, anskaffelse af faciliteter og materialer, og styrkelse af jeres formålsbestemte frivillige arbejde for de andre unge i kommunen. Hvert ungdomsråd kan søge op til 50.000 kr. såfremt det kan forsvares hvad pengene skal bruges til. 

Læs mere om lokalforeningspuljen og søg om penge fra den her. 

Har I flere spørgsmål eller ønsker I hjælp til at søge penge fra puljen er I mere end velkomne til at kontakte os på info@nau.dk.