NAU – Netværket af Ungdomsråd

NAU er paraplyorganisationen for ungdomsråd og -huse i hele Danmark.

Om NAU

Unge, der er engageret i et ungdomsråd eller -hus, skal have de bedst mulige vilkår i deres arbejde. Det har Netværket af Ungdomsråd siden sin start i 1995 arbejdet hårdt for at fremme.

Organisationen har i mere end 20 år opbygget stor viden om ungdomsrådsarbejde, organisering, aktiviteter, ungepolitik og meget andet og kan derfor bidrage med løsninger til langt de fleste udfordringer, man møder i forbindelse med arbejdet i eller omkring et ungdomsråd. Vi tror på, at ungdomsrådene er nødvendige for at sikre lokaldemokratiet i Danmark.

NAU er en tværpolitisk interesse- og paraplyorganisation for alle danske ungdomsråd og -huse samt andre demokratiske projekter for unge mellem 13 og 30 år. NAU’s primære formål er at hjælpe sine medlemmer gennem rådgivning og erfaringsudveksling medlemmerne imellem – både til hverdag og til organisationens nationale arrangementer.

NAU repræsenterer sine medlemmer lokalt som nationalt og arbejder for udbrede kendskabet til ungdomsrådsidéen. Endelig søger Netværket af Ungdomsråd også at være platform for et internationalt ungdomsrådsarbejde.

Unge fortæller om NAU

Rul til toppen

Velkommen til NAU's hjemmeside!

Som du måske vil opdage, roder det lidt herinde, og enkelte oplysninger vil være forældede.
Vi glæder os til, at du kan besøge en ny hjemmeside snarest muligt.
Husk du altid kan få fat i NAU på info@nau.dk